De ‘Check je Werkstress week’

In heel Nederland wordt aandacht besteed aan werkstress. En dat is niet voor niks. Volgens het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid loopt meer dan een miljoen mensen jaarlijks het risico op een burn-out (SZW, 2019). Dat is veel te veel.

De overheid heeft elk jaar een nationale ‘week van werkstress’ om aandacht te krijgen voor deze problematiek. Van 11 november tot 15 november 2019 wordt in diverse organisaties aandacht besteed aan preventie van werkstress. Natuurlijk doet De PreventieCoach hier actief aan mee. In deze week bieden wij een Masterclass aan van werkstress naar werkplezier

Daarnaast bieden wij standaard opleidingen, trainingen en coaching aan gericht op veilig, plezierig en gezond werken. Bij al onze opleidingen maken wij gebruik van het model OplossingsKracht voor de gewenste steun. Het  toepassen van het model OplossingsKracht voor de gewenste steun is effectief bij preventie van stress en draagt bij aan psychisch welbevinden. In 2014 zijn wij door alle positieve ervaringen in de praktijk genomineerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Naast de opleidingen, trainingen en coaching met het model OplossingsKracht delen wij via de app PreventieCoach Arbo graag kennis over de preventie van stress en psychosociale arbeidsbelasting. Daarnaast vind je daar veel informatie over hoe je gezond, veilig en plezier kan werken.

Call Now Button